• Grație victoriei, Țig va reveni în primele 150 de jucătoare ale lumii, urmând să primească 160 de puncte WTA și un cec în valoare de 20.000 de dolari.
  • Începând de luni, Patricia se va situa pe locul 148 în clasamentul WTA

După un început solid de meci, în care a condus cu 2-0, Țig și-a pierdut concentrarea și a fost depășită clar de adversară, care a dominat ostilitățile și s-a impus cu 6-3.

Următoarele două seturi au fost însă la discreția româncei. Patricia a etalat un joc impresionant. Românca a navigat plină de încredere spre victorie, adjudecându-și seturile doi și trei la unu și la doi.

Competiția din Germania câștigată de Patricia are premii totale de 125.000 de dolari și este o categorie de turneu care se situează imediat sub cele International.

Patricia Țig a revenit anul acesta în competiții, după ce a devenit mamă și a reușit să atingă finală turneului de la București.

Van Uytvanck, jucătoarea învinsă de Patricia Țig, a fost protagonista unui moment viral în șaisprezecimile de finală, când s-a sărutat peste fileu cu iubita ei, jucătoarea Greet Minnen.

Sursa: gsp.ro