VIDEO Fabulos! Hagi a dat o lecție de filosofie la conferința de presă! Cum a câștigat titlul: „Dumnezeu ne-a dat 5 degete, 5 valori fundamentale în fotbal”

Viitorul este noua campioană a României, cu 44 de puncte.

La conferința de presă de după meci, Gică Hagi a vorbit despre proiectul pe care îl are la Viitorul și despre cele 5 lucruri pe care el pune accent la echipa sa.

„Știu deja ce aduc la Viitorul. Este important să știi să selectezi jucători pe zonele din România.

Toți suntem trecători, important este ce lași după tine. În cartea și în DVD-ul pe care le lansez la vară o să arăt tot. Noi am creat lideri, jucători de valoare, oameni buni pe compartimente.

S-a creionat ceva frumos aici. Am pus baza pe muncă, dar trebuie să ai și o viziune. Nu poți face de pe azi pe mâine. Trebuie un proiect, un concept tehnic.

Sunt 5 lucruri importante. De aceea Dumnezeu ne-a dat 5 degete la o mână. Contează filosofia, sistemul de joc, tipul de jucători, selecția și metodele de antrenament. Eu le-am implementat pe toate. Toate sunt 5. Și jucătorul trebuie să facă maximum 5 atingeri. Mai mult nu e bine.

Azi petrecem, iar de mâine un lucru e sigur: de acum e mai greu și trebuie muncă titanică. Exigențele au crescut”, a declarat Hagi la conferința de presă.

Iancu a adus titlul la Viitorul și râde de steliști: ”Se bucură degeaba, noi suntem campionii”–>>> http://bit.ly/2qgX3xH

Posted by Gazeta Sporturilor on 13 Mai 2017

Sursa: gsp.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*