US Open 2019 | Dezvăluirea Simonei Halep, după victoria cu Gibbs: „Visez la un nou Grand Slam!”

Simona Halep a rupt blestemul ultimilor doi ani de la US Open – a trecut de primul turdupă 6-3, 3-6, 6-2 cu Nicole Gibbs, locul 135 în lume. Românca a avut nevoie de aproape două ore de luptă pentru a întrerupe seria neagră de la Flushing Meadows, unde fusese ieșise din start după eșecurile nescontate cu Maria Sharapova și Kaia Kanepi.

La final, Simona a fost încântată și de public și de jocul ei.  Nadia Comăneci a fost printre cei care au încurajat-o.

„Este minunat că m-am întors la New York, a fost o atmosferă extraordinară, am avut mulți suporteri, nu am simțit că am jucat împotriva unei americance, iar fanii m-au ajutat să lupt până la capăt

Nicole a început să joace mai bine în setul al doilea, energia mea era în scădere, am fost dominată, dar mi-am recăpătat prospețimea mentală. Am reușit să o țin mai în spate, iar eu să urc mai mult în teren și așa am reușit să înving chiar dacă ea a jucat foarte bine,” au fost primele cuvinte ale Simonei după victorie.

Simona Halep visează să triumfe la US Open. ”Mă bucur că a treia oară am reușit să trec de primul tur!”

A patra favorită la câștigarea turneului, Simona speră acum să depășească cea mai bună performanță de la turneul de Grand Slam new-yorkez – în 2015 a jucat în semifinale, acum ar vrea să egaleze o performanță rarissimă. Să facă dubla Wimbledon – Flushing Meadows, ispravă pe care a realizat-o Serena Williams în 2012.

Simona crede în șansa ei la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

„După Roland Garros și Wimbledon, am dreptul să visez din nou! Nu va fi ușor, așa e la Grand Slam, orice meci e dur, dar o voi lua pas cu pas. Mă bucur că a treia oară am reușit să trec de primul tur și sunt fericită!,” a recunoscut Simona Halep.

Următoarea adversară a numărului 4 WTA va fi tot o americancă, Taylor Townsend (116 WTA).

Sursa: digisport.ro

About admin