Untold 2020

              UNTOLD este declarat drept cel mai mare festival de muzica din Romania, avand continuitate din 2015!
Acesta a obtinut premiul „Best Major European Festival”!

Prima editie a festivalului a avut loc in 2015, an in care a obtinuit si premiul pentru cel mai mare festival din Europa! Acest „fenomen european” dureaza 4 zile pe an, in perioada verii si se desfasoara in orasul Cluj Napoca, pe Cluj Arena!
In medie, la prima editie desfasurata au participat in jur de 60.000 de oameni pe zi!

Artistii care au incantat participantii primei editii UNTOLD au fost: Armin Van Buuren, Avicii, David Guetta, ATB, Dimitri Vegas&Like Mike, Tom Odell, Fedde le Grand, Duke Dumont s.a.

   Anual, numarul de participanti este in crestere, astfel ca se investesc tot mai multi bani in realizarea festivalului!
In 2018- editia a patra a festivalului, bugetul investit pentru ca numarul participantilor sa creasca si pentru ca totul sa fie la un nivel mult mai ridicat decat in anii precedenti, a depasit 12 milioane de euro.
Peste 85.000 de persoane au fost prezente in prima zi, potrivit mai multor surse.In cele 4 zile de festival, pe imensa scena de pe Cluj Arena au fost prezenti un numar de 200 de artisti printre care se alfa: The Chainsmokers, aflati pentru prima data in Romania; Tiesto, Don Diablo, Mahmut Orhan, Parov Stelar, Diplo, Afrojack, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike si multi,multi altii!
Editia din 2018 a fost incheiata de Armin Van Buuren care a mixat pe scena, timp de 7 ore fara oprire pana la 9:00 dimineata. Cand a coborat de pe scena a urmat o lunga sesiune de autografe si poze!

 

In 2019,unii dintre artistii care au fost prezenti pe scena Untold sunt James Arthur, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trump

et, Boris Brejcha, Robbie Williams Tale Of Us, Martin Garrix, David Guetta si Bastille.

 

Organizatorii UNTOLD promit ca in 2020 vor creste considerabil numarul de oameni de pe Cluj Arena!
Editia 6 a festivalului se va desfasura in perioada 30 iulie-2 august 2020!

Diferitele categorii de bilete sunt cuprinse intre 149 euro si 216 euro; si 399 de euro, la categoria VIP!
Biletele pot fi cumparate atat pe toata perioada, cat si pe o singura zi sau cat va permite timpul!In 20 noimebrie 2019 au fost vandute primele 15.000 de abonamente puse la vanzare, urmand ca in 27 noiembrie sa fie disponibila o alta transa de abonamente care a fost si ea epuizata. In prezent, pe site-ul www.untold.com sunt disponibile bilete cu reducere!
Momentan nu au fost dezvaluite numele artistilor care vor participa anul acesta, insa vom reveni curand cu detalii despre eveniment!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Marius Boeriu & Teodora Serban

Catalina Dorina
Editor Promo One 

About Marketing Promo One