Ungaria – Portugalia 0-3 Euro 2020

Ungaria a fost învinsă,la EURO 2020, în fața propriilor suporteri, de campioana europeană en titre, Portugalia, dar echipa condusă de Fernando Santos, deși a dominat, s-a impus abia pe final, marcând primul gol în minutul 84. Cristiano Ronaldo a făcut dubla și a intrat în istoria competiției.

Meciul din Grupa F a turneului final EURO 2020 s-a desfășurat cu un stadion plin, cu 60.000 de spectatori, care au stat unul lângă altul, fără măști, ca în vremurile de dinainte de pandemie.

Cristiano Ronaldo și coechipierii săi au dominat prima repriză, dar nu au reușit să găsească un punct vulnerabil în poarta apărată de Peter Gulacsi. Ronaldo a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, trimițând peste poartă din 7-8 metri, singur cu portarul.

În a doua repriză, maghiarii au prins curaj și s-au apropiat și ei mai des de poarta portugheză. În minutul 80, gazdele și-au ridicat în picioare suporterii, marcând un gol prin Szabolcs Schon, anulat însă pe motiv de offside.

Portugalia a deschis în cele din urmă scorul, în minutul 84, cu un gol norocos, rezultat din devierea șutului lui Raphael Guerreiro. Peste doar 2 minute, portughezii au obținut un penalty, transformat fără emoții de Ronaldo, care a marcat al 10-lea gol la un turneu final european, intrând în istoria competiției ca cel mai bun marcator, scrie Mediafax.

Tot Ronaldo a fost cel care a închis în cele din urmă tabela, în minutul 92, driblând totul în careul advers, inclusiv portarul.

sursa:digisport

About Marketing Promo One