Un brașovean participă weekendul acesta la faimoasa coborâre de la Kitzbuhel [VIDEO]

Este vorba despre brașoveanul Ioan Valeriu Achiriloaie, în vârstă de 26 de ani, legitimat la clubul local ASC Corona 2010 Brașov. Este primul „produs” al acestui club care ajunge la nivelul acesta, să participe la coborârea de pe cea mai dificilă pârtie din lume, Kitzbuhel.

Palmaresul său este următorul.

Rezultate antrenament 2

Din păcate,  antrenamentul cu nr. 3 pentru coborârea de sâmbătă a durat doar 25 de secunde pentru Ioan Valeriu Achiriloaie. I-a sărit un schi, din cauza trepidațiilor majore. Se întâmplă și la case mai mari…

Antrenament 3

Antrenamentul cu nr 3 la Hahnenkamm-Rennen Kitzbühel pentru Ioan Valeriu Achiriloaie a durat doar 25 de secunde 🙁 I-a sarit un schi, cel mai probabil din cauza unei setari proaste a legaturii. Se intampla si la case mai mari…Te asteptam sambata la cursa cu mai mult noroc!

Posted by Andrei-Mihai Lăpădat on 19 Ianuarie 2017

Dar totul e bine când se termină cu bine. S-a ridicat și a plecat mai departe, fără urmări.

Cursa de Super G a început la 12:30 pe Eurosport 2, sportivul nostru are ultimul număr de start (63). Cel mai probabil nu îl vom prinde în direct la TV, ci doar pe eurosport player.

O imagine de la pregătirile dinaintea startului, primită chiar de la sportivul nostru.

Coborârea va fi mâine de la ora 12:30 pe Eurosport 1.

Voi reveni cu noutăți cu rezultatul lui Jhon, cum îi spun prietenii. Să sperăm că și cu video.

Fingers crossed! Go Jhonny go!

Update 1:

Cursa de Super G s-a terminat, Ioan a terminat pe ultimul loc (53) la 6,57 secunde de învingătorul MAYER Matthias. Important e că a făcut o cursă curată în condițiile date. E primul român care termină o cursă la Kitz. A intrat în istorie!

Mai jos, câteva poze și video din cursă.

Super G

Ioan Valeriu Achiriloaie in Super G-ul de azi. O cursa curata. Bravo! Maine e ziua cea mare!Detalii si poze https://ralucamihalcea.com/2017/01/20/un-brasovean-participa-weekendul-acesta-la-faimoasa-coborare-de-la-kitzbuhel-video/

Posted by Andrei-Mihai Lăpădat on 20 Ianuarie 2017

Mâine e ziua cea mare! Coborârea, Streif! Baftă!

Update 2

Ioan Valeriu Achiriloaie a terminat si coborârea pe locul 53, la 7,82 secunde de învingătorul Dominik Paris, după o cursa curata din nou, fara mari emotii! E primul roman care termina coborârea de la Kitzbuhel! Locul nu contează! Mergem înainte. Astăzi s-a scris istorie in schiul alpin romanesc.

Cursa lui Ionica si cateva poze puteti vedea mai jos.

Coborare I V Achiriloae

Ioan Valeriu Achiriloaie a terminat si coborarea, dupa o cursa curata din nou, fara mari emotii! E primul roman care termina coborarea de la Kitzbuhel! Locul nu conteaza! Mergem inainte. Bravo! Detalii si poze pe blog https://ralucamihalcea.com/2017/01/20/un-brasovean-participa-weekendul-acesta-la-faimoasa-coborare-de-la-kitzbuhel-video/

Posted by Andrei-Mihai Lăpădat on 21 Ianuarie 2017

Bafta în continuare! Tot mai sus.

Sursa: Raluca Mihalcea

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*