Top 5 cadouri ideale pentru cei dragi!

 

Alegerea cadoului ideal pentru persoanele dragi nouă ne poate da mari bătăi de cap, iar de cele mai multe ori, este destul de dificil să ieșim din tipare cu ceva nou, unic și remarcabil.

Indiferent la ce tip de eveniment ne referim, fiecare dintre noi își dorește să surpindă! Însă, cu toții știm că nu putem face acest lucru folosindu-ne de clasicele cadouri, ca de pildă: flori, ciocolată ori o pernă personalizată. De aceea, ne-am gândit să îți oferim cele mai interesante sugestii de cadouri, atât pentru partener/ă, prieteni, părinți, cât și bunici, cu care nu vei putea eșua!

Cum Valentine’s Day/Dragobetele se apropie cu pași repezi, ți-am pregătit o listă cu cele mai drăguțe și inspirate idei, care să-ți fie alături în alegerea darului perfect!

 

1. Carte personalizată 

Ce îți poți dori mai mult de atât? O carte, în care tu și persoana specială pentru tine, să fiți eroii propriei povești!
Compusă din pagini pline de culoare, cele mai bune poze cu voi, precum și un text în care să-ți exprimi recunoștința, dragostea față de persoana căreia te adresezi, reprezintă, întru totul, un cadou care asigură lacrimi de fericire.
Mai mult, în cazul în care nu ai inspirație pentru a compune un text care să impresioneze, acesta poate fi realizat de cei care demarează proiectul, pe baza unui simplu chestionar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Hartă stelară

Un alt cadou deosebit și care poate fi atât o piesă de decor, cât și un element emoționant este harta stelară, menită să redea imaginea cerului din data și locația în care a avut loc cel mai important eveniment din viața ta! Cu aceasta, ai posibilitatea de a transformă cele mai frumoase momente, în amintiri de durată!
Și ca să vezi cât de simplă este realizarea sa, tot ce trebuie să faci este să oferi: data evenimentului, numele, locația și un mesaj personalizat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Explosion box

Explosion box sau cutie explozivă reprezintă un concept destul de nou, potrivit fiecărei ocazii!
Ce presupune aceasta? O cutie în care poți colecționa cele mai frumoase amintiri, prin atașarea a 24 de poze speciale. În plus, aceasta dispune de încă un mic spațiu destinat atașării fie a unor dulciuri, fie a unui ceas, inel ori o brățară. Ce poate fi mai frumos decât să ai posibilitatea de a-ți revedea amintirile, în mod succesiv, prin intermediul unui explosion box?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Tablou canvas personalizat

Este o altă idee la mare căutare printre cei ce optează spre dăruirea unui cadou original. Fie că alegi să atașezi o poză cu cei dragi, cu un animal de companie sau cu un peisaj ce transmite o energie pozitivă, cu sigurnață nu poți da greș. Și dacă nu te-am convins suficient, ce părere ai de faptul că îl poți personaliza în funcție de preferințele tale, fie cu sclipici, fie cu diverse accesorii?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Portofel personalizat

Deși este o idee exploatată, încă este fiabilă și preferată de sărbătoriți, nu doar pentru faptul că se poate personaliza fie cu un text la alegere, fie cu o fotografie deosebită, lucru care îi conferă o originalitate și o valoare aparte, ci și pentru faptul că este un cadou practic, util și o piesă importantă în setul de accesorii masculine. Cu certitudine că, pentru un bărbat, este o surpriză excepțională!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indiferent de alegerea ta, ține cont de ceea îți dorești să transmiți celor dragi! Fie că te încearcă trăiri de admirație și gratitudine sau pur și simplu vrei să transmiți bucurie persoanelor apropiate, gestul tău va fi unul admirabil doar dacă este făcut din suflet!

About Marketing Promo One