Targul de Craciun-Sibiu

„Targul de Craciun din Sibiu”

In fiecare an, in apropierea lunii decembrie, fiecare oras , fie el mare sau mic, organizeaza asa numitul Targ de Craciun.

Intr-o denumire asa de simpla, gasim de fapt o multime de ganduri, idei, sentimente, planuri , asteptari si munca pe deplin din partea organizatorilor. Pe de alta parte, multumirea si bucuria pe care acestia  o simt atunci cand sute sau chiar mii de oameni participa la evenimentul de Craciun, nu poate fi descrisa in cuvinte de nimeni.

Revenind la orasul-subiect Sibiu, anul acesta se desfasoara a 13-a editie a Targului De Craciun. Organizarea de anul acesta este exceptionala! Totul arata precum ne spuneau parintii nostrii cand eram mici, sau cum vedeam in desene animate sau filme. Aspectul si atmosfera targului din anul acesta este de vis.
Comparand organizarea de anul acesta cu cea de anul trecut, ajungem la concluzia ca anul trecut multe persoane au adus jigniri si cuvinte de nemultumire  privind bradul, aranjamentele si organizarea in sine.
Anul acesta insa, retelele de socializare sunt pline de poze de la targul din Sibiu; poze in care se vede multumirea pe chipul oamenilor, sau poze facute cu drag, pentru a le arata tuturor la ce eveniment frumos participa.

Editia de anul acesta s-a deschis din data de 15 noimebrie 2019 si va dura pana in 3 ianuarie 2020, fiind inaugurata de un concert sustinut de Monica Anghel si Radu Nechifor. Numarul de participanti din prima zi a fost de ordinul miilor.

Sibienii sunt cei care au dat startul targurilor de iarna din acest an, aratandu-si profesionalismul si seriozitatea cu care au fost pregatite si gandite toate detaliile puse in aplicare pentru multumirea vizitatorilor din tara, dar si a turistilor.

Catalina Dorina
Editor Promo One

Foto: Bader Adrian

Foto: Oradesibiu.ro Foto: Ora de Sibiu

2019


Foto: Facebook-Targul de Craciun Sibiu

About Marketing Promo One