Simona Halep – Viktoria Kuzmova 6-0, 6-0 în optimi la Madrid. Un simplu antrenament cu public. Ce a declarat Simo la sfârșitul meciului

Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, joacă astăzi împotriva slovacei Viktoria Kuzmova, în optimile turneului de pe zgură de la Madrid. Va fi prima întâlnire dintre cele două sportive, cu reprezentanta noastră în rol de mare favorită.

Mi-a convenit stilul mai rapid al adversarei. sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat astăzi. Nu cred că a fost cea mai bună zi a Viktoriei. Poate că a avut emoții știind că joacă împotriva unui adversar de top. Am fost în situația ei și știu cum e”, a declarat Simona Halep la sfârșitul meciului.

Setul 2, game-ul 6. Game, set și meci Simona Halep, care nu a avut milă de slovacă, căreia i-a administrat un dublu 6-0 după numai 44 de minute.

Setul 2, game-ul 2. Nimic nu s-a schimbat în desfășurarea meciului. Ca și în primul set, Simona controlează autoritar partida și nu-i dă nici o șansă slovacei.

Setul 1, game-ul 6. Halep reușește un nou break, al treilea, și câștigă setul, după numai 21 de minute.

Setul 1, game-ul 2. Simona reușește break-ul, cu ajutorul adversarei, care comite o dublă greșeală la 30-40.

Setul 1, game-ul 1. Halep își adjudecă la zero primul game pe propriul serviciu. Kuzmova a comis câteva erori neforțate.

Simona Halep n-a mai pierdut în fața unei adversare din afara topului 40 WTA de la Roland Garros 2017, când a fost învinsă în finală de letona Jelena Ostapenko. De-a lunugul carierei, constănțeanca a bifat 37 de victorii și doar 4 eșecuri în compania unor jucătoare clasate sub locul 40 mondial.

Viktoria Kuzmova a intrat în top 100 WTA abia anul trecut și are doar trei victorii împotriva unor jucătoare din top 30, toate obținute anul acesta (două chiar la Madrid: Julia Goerges și Carla Suarez Navarro). Meciul de astăzi cu Halep va fi primul din carieră împotriva unei adversare de pe podiumul mondial.

Simona Halep țintește a cincea calificare în sferturile turneului de la Madrid și a patra consecutiv.

Învingătoarea meciului Halep – Kuzmova o va întâlni în sferturi pe învingătoarea partidei Ashleigh Barty (locul 9 WTA) – Yulia Putintseva (locul 43 WTA), care se dispută tot astăzi.

Sursa: libertatea.ro

About admin