Simona Halep ‘trăieşte periculos’: Liderul mondial s-a calificat în sferturile turneului de la Stuttgart după un meci maraton

Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart, miercuri, trecând în turul doi de sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, numărul 18 mondial, scor 4-6, 6-2, 6-3. În primul set, la 5-4 pentru Rybarikova, Halep a acuzat dureri la spate şi la piciorul drept. În al doilea set, românca a primit sfaturi pe teren de la Andrei Pavel, când scorul era 2-1 pentru Rybarikova. „Am simţit dureri la musculatură, dar nu am vrut să mă opresc”, a spus Halep după meci.

Românca s-a impus într-o oră şi 52 de minute şi acum are un bilanţ de 4-2 în faţa Magdalenei Rybarikova. Simona Halep a fost direct acceptată în manşa a doua la Stuttgart. Ea o va întâlni în faza următoare pe câştigătoarea meciului dintre Laura Siegemund, locul 100 WTA şi Coco Vandeweghe, locul 16 WTA. În 2017, Halep a ajuns până în semifinale la Stuttgart, fiind eliminată de sportiva germană Laura Siegemund, care a şi câştigat apoi turneul, conform news.ro.

 
Sursa: stiripesurse.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*