Simona Halep „mătură” cu adversarele la Madrid. A cedat doar 4 game-uri în două meciuri

Simona Halep continuă să „măture” cu adversarele la Madrid OpenÎN DIRECT la Digi Sport 2, sportiva noastră a evoluat în turul al doilea contra belgiencei Elise Mertens. Liderul WTA a avut nevoie de doar 21 de minute pentru a câştiga primul set, scor 6-0.

Asta după ce în primul tur, Simona Halep s-a impus în faţa Ekaterinei Makarova în doar 50 de minute, scor 6-1, 6-0, cea mai clară victorie a sportivei noastre în ultimele 9 luni. Simona a câştigat primele 3 seturi jucate în acest an la Madrid pierzând un singur game!!!

În primul set al partidei de azi, cu Elise Mertens, Simona Halep şi-a pus adversara la respect: a câştigat 27din cele 37 de puncte jucate. 9-2 a fost raportul loviturilor direct câştigătoare în favoarea liderului WTA. Belgianca a făcut 14 greşeli neforţate în primul set, în timp ce sportiva noastră a comis doar 3.

Simona Halep a câştigat şi cel de-al doilea set al partidei cu Elise Mertens, scor 6-3, şi s-a calificat astfel în optimile de finală ale turneului de la Madrid. Partida de azi a durat o oră şi 11 minute.

În primele două partide de la Madrid, liderul WTA a cedat doar 4 game-uri: 6-1, 6-0 cu Makarova şi 6-0, 6-3 cu Mertens!

Sursa: digisport.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*