Simona Halep Madrid | ”Nu am crezut că se poate întâmpla asta!”. Momentul pe care Halep nu l-a putut accepta

Simona Halep – Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a comentat după finala de la Madrid faza în care a fost lovită de mingea trimisă de Kiki Bertens și care a dus la un punct crucial pierdut de sportiva noastră.

“Mingea care m-a atins, mi-a fost greu să accept. Niciodată nu am trăit așa ceva și nu am crezut că se poate întâmpla așa ceva. Pur și simplu mingea a venit spre mine și nu am avut timp să reacționez în niciun fel.

Oricum, ieșea cinci metri afară, eu eram departe de teren. Nu înțeleg cum a dat smash-ul acela și cum m-a atins mingea”, a spus Simona, într-un interviu acordat în exclusivitate corespondentului Digi Sport, Gabriel Morariu.

Momentul despre care a vorbit Simona a apărut în game-ul opt al setului secund. Atunci, dacă mingea nu ar fi atins-o, ea ar fi ajuns la 40-15 pe serviciul adversarei și putea spera la o egalare la 4-4.

Nu a fost cazul, Kiki Bertens și-a făcut până la urmă serviciul și s-a impus, la final, cu un dublu 6-4.

Simona Halep – Kiki Bertens 4-6, 4-6. Ce-și reproșează Simona

Simona Halep a recunoscut după meci că nu a folosit tactica bună pentru finala de la Caja Magica, una care îi putea aduce al treilea titlu de la Madrid, după cele din 2016 și 2017.

”Cred că am jucat greșit tot ce am jucat astăzi. Mi-am dat seama, la un moment dat, că trebuie să joc dreapta-stânga mult mai mult, dar a fost prea târziu. Ea a servit foarte bine și au fost niște mingi ciudate. Ea a jucat mai bine decât mine și a meritat cu siguranță să câștige meciul. A fost mai lucidă și mai prezentă”, a mai spus Halep.

Pentru Simona Halep, urmează acum turneul de la Roma. Ea va debuta direct în turul secund și are de apărat 585 de puncte, după finala pierdută anul trecut cu Elina Svitolina, 0-6, 4-6.

”Miercuri cred că voi juca la Roma. Am bye în primul tur. Voi avea două zile de pauză și voi încerca să mă relaxez și să îmi revin în totalitate. Nu am așteptări, dar simt bine jocul la Roma, am jucat două finale. La fel ca în această săptămână, vreau doar să merg acolo, să dau tot ce pot și să câștig jocuri”, a încheiat Simona Halep.

Turneul de la Roma va fi transmis în direct de Digi Sport, în perioada 13-19 mai. Toate meciurile Simonei Halep vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.

Sursa: digisport.ro

About admin