Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-3, 7-5 la WTA Dubai 2019! Românca s-a calificat în sferturi!

Venită după o finală disputată la turneul din capitala Qatarului, la Doha, Simona Halep continuă seria victoriilor şi la turneul organizat în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Competiţia din Emiratele Arabe Unite se desfăşoară în perioada 17-23 februarie. Simona Halep a câştigat cu 6-3, 7-5 meciul cu Lesia Tsurenko şi s-a calificat în sferturile de finală.

UPDATE 6-3, 7-5 / GAME, SET şi MECI Simona Halep! Sportiva noastră se califică în sferturile de finală la turneul din Dubai după ce o învinge pe Lesia Tsurenko în minimul de seturi la capătul unui meci care a durat o oră şi 21 de minute de joc. În continuare, sportiva noastră va evolua împotriva câştigătoarei dintre Aryna Sabalenka şi Belinda Bencic.

UPDATE 6-3, 6-5 / Simona Halep este la un game distanţă de sferturi la Dubai!


UPDATE 6-3, 5-5 / Simona Halep recuperează break-ul!


UDPATE 6-3, 4-5 / Lesia Tsurenko face break-ul!


UPDATE 6-3, 4-4 / Se continuă cu serviciul.


UPDATE 6-3, 4-3 / Simona Halep îşi face în continuare serviciul.


UPDATE 6-3, 3-3 / Lssia Tsurenko îşi face şi ea serviciul.


UPDATE 6-3, 3-2 / Simona revine în avantaj!


UPDATE 6-3, 2-2 / Simona Halep recuperează break-ul!


UPDATE 6-3, 1-2 / Simona Halep îşi face serviciul.

UPDATE 6-3, 0-2 / Lesia Tsurenko confirmă break-ul!


UPDATE 6-3, 0-1 / Lesia Tsurenko începe cu break!


UPDATE 6-3 / Simona Halep îşi adjudecă primul set după 36 de minute de joc.

UPDATE  5-3 / Lesia Tsurenko ia înapoi un break!


UPDATE 5-2 / Simona Halep mai obţine un break şi va servi pentru primul set!


UPDATE 4-2 / Simona Halep confirmă break-ul de data aceasta!


UPDATE 3-2 / Simona Halep mai obţine un break!

UPDATE 2-2 / Simona Halep pierde avantajul break-ului.


UPDATE 2-1 / Simona Halep reuşeşte break-ul în debutul meciului!


UPDATE 1-1 / Simona Halep reuşeşte un game alb pe serviciu!


UPDATE 0-1 / Lesia Tsurenko începe foarte bine la serviciu.


UPDATE / Simona Halep şi Lesia Tsurenko se află pe teren în aceste momente. Ucraineanca va începe la serviciu.


UPDATE / Petra Kvitova s-a impus în meciul contra americancei Jennifer Brady, iar meciul dintre Halep şi Tsurenko va începe în curând la Dubai.


UPDATE / Partida dintre Brady şi Kvitova a intrat în set decisiv!


UPDATE / Partida Simonei Halep cu Lesia Tsurenko va începe imediat după jocul Brady-Kvitova, aflat în plină desfăşurare.


Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului din Dubai după ce a trecut în minimul de seturi de Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, scor 7-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 44 de minute de joc. La Dubai, sportiva noastră nu are presiunea punctelor de apărat, asta pentru că a absentat la ultimele două ediţii ale competiţiei. Chiar dacă este pe locul secund începând din această săptămână, Simona a fost desemnată la turneul de la Dubai drept favorita numărul trei.

Simona Halep – Lesia Tsurenko Live Stream Online TV pe Digi Sport

Meciul Simona Halep – Lesia Tsurenko se va disputa la Dubai miercuri, 20 februarie, al doilea meci de pe terenul central, și va lua startul în jurul orei 10:30, ora României (după Brady-Kvitova). Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Întâlnirea va fi în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK, la fel ca și cele mai importante momente ale meciului din optimile de finală din cadrul turneului de la Dubai.

De partea cealaltă, Lesia Tsurenko a învins-o cu greu în turul secund pe chinezoaica Lin Zhu, scor 6-4, 6-7, 6-3. În confruntările directe cu Simona, jucătoarea din Ucraina nu s-a impus niciodată, fiind învinsă de şase ori, cel mai recent la turneul de la Doha, acolo unde Simona s-a impus clar, în minimul de seturi. De altfel, o singură dată s-a întâmplat ca Simona să-i cedeze un set ucrainencei, la Wimbledon, în 2014.

Urmărește Online meciul Simonei Halep de la Dubai pe FANATIK

Simona Halep s-a impus la Dubai în urmă cu patru ani, în 2015, atunci când a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova. Sportiva noastră nu a evoluat la ultimele două ediţii ale turneului de la Dubai, fapt de pe urma căruia poate profita acum pentru că nu există presiunea unctelor de apărat. Actualmente, Simona este pe locul secund în clasamentul mondial, însă a declarat că îşi doreşte să redevină lider mondial. Dacă se va impune în optimile de finală, Simona Halep ar juca mai apoi cu învingătoarea meciului dintre Aryna Sabalenka şi Belinda Bencic.

Sursa: fanatik.ro

About admin