SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. Simona Halep recunoaște că a făcut două mari greșeli la Wimbledon: „Probabil aș fi câștigat meciul cu Hsieh dacă faceam asta”

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, scor 6-3, 4-6, 5-7. 

După meci, Simona Halep a vorbit despre evoluția sa la Wimbledon și despre cele două greșeli majore pe care le-a făcut și care au dus la eliminarea sa.

„Tactica pe care mi-a spus-o Darren (n.r. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep ) a fost foarte bună. Probabil că aş fi câştigat meciul dacă puneam în practică ceea ce mi-a spus el. Dar nu am putut, probabil din cauza oboselii. Dar am încercat să lupt, să mă agăţ de fiecare minge. Totuşi, nu am respectat prea mult ce aveam de făcut şi nu am fost inspirată. E o dezamăgire că am condus atât de mult şi nu am putut să termin.

Faptul că nu am avut un meci oficial până la Wimbledon a fost un minus. Dar nu puteam să le fac pe toate. Am ajuns până în finală la Roland Garros, iar de atunci a trecut puţin timp. Am încercat să îmi ajustez jocul, dar nu a mers aşa cum voiam”, a declarat Simona Halep, potrivit TV Digi Sport.

Sursa: gsp.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*