Simona Halep, în „optimi” la Roland Garros, după un meci solicitant cu Daria Kasatkina! Își cunoaște următoarea adversară

  • Simona Halep, favorita trei a turneului de la Roland Garros, a învins-o pe  Daria Kasatkina (locul 28 WTA), scor 6-0, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului.
  • Românca o va înfrunta pe Carla Suarez Navarro (23 WTA) în următoarea rundă, programată luni, ora urmând să fie anunțată în cursul zilei de duminică.

După un prim set în care s-a impus fără probleme și nu i-a lăsat nicio șansă Dariei Kasatkina, Halep a avut probleme în setul al doilea, când rusoaica a revenit de la 1-3 și a servit pentru set.

Românca și-a revenit însă la timp, câștigând pe propriul serviciu și evitând astfel un set decisiv.

În „optimi”, Halep se va duela cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro (23 WTA), care a trecut de Elena Vesnina în două seturi, 6-4, 6-4.

Raportul confruntărilor directe dintre Halep și Suarez Navarro este favorabil româncei, care a câștugat 6 dintre cele 11 confruntări cu jucătoarea spaniolă. Totuși, în meciul pe care cele două l-au jucat la Roland Garros în 2013, Suarez Navarro s-a impus în trei seturi, 3-6, 6-2, 6-2.

LIVETEXT

FINAL » Simona Halep – Daria Kasatkina 6-0/7-5

7-5 // GAME-SET-MECI! Simona Halep este în optimile de finală de la Roland Garros!

6-5 // Kasatkina pare total descurajată de rezistența Simonei, iar românca a reușit un break la 0. Halep servește pentru meci și calificarea în optimile de finală.

5-5 // Simona este în revenire, după ce a salvat încă trei mingi de set ale rusoaicei. Simona s-a apărat excelent într-o serie de schimburi lungi de mingi.

4-5 // Break Simona Halep! Românca a salvat o minge de set cu o contra-scurtă superbă și a reușit break-ul.

3-5 // Kasatkina revine de la 1-3 în acest set și servește pentru a trimite meciul în decisiv. Românca a slăbit ritmul și i-a permis adversarei să revină.

3-3 // Break reușit de Kasatkina. Rusoiaca are șansa de a trece în avantaj.

2-1 // Break Halep! Simona revine după ce a pierdut primul game și trece din nou în avantaj.

0-1 // Primul game câștigat de Kasatkina în acest meci vine în debutul setului secund.

Kasatkina a mers la vestiare în pauza dintre seturi. 

6-0// SET SIMONA! Halep nu i-a lăsat nicio șansă Dariei Kasatkina și a avut soluții pentru fiecare lovitură a rusoaicei. Românca a alergat după fiecare minge și a profitat de erorile adversarei.

5-0 // Joc perfect al Simonei Halep! Românca a reușit un nou break și servește pentru set.

3-0 // Un nou break reușit de Halep, care practică un joc solid și are o mișcare foarte bună pe teren, în ciuda problemei la gleznă.

2-0 // Simona își consolidează break-ul și reușește să profite până acum de greșelile rusoaicei.

1-0 // Început perfect de meci pentru Halep! Românca face break în game-ul inaugural

 

Sursa: gsp.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*