SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI // TOATE CALCULELE » Scenariu incredibil! Simona Halep se poate califica din grupe și dacă pierde cu Svitolina

Simona Halep a pierdut al doilea meci din grupele Turneului Campioanelor de la Singapore, scor 0-6, 2-6 contra lui Caroline Wozniacki, dar se poate califica din Grupa Roșie chiar și în cazul unei înfrângeri în ultimul meci, cu Elina Svitolina.

În cazul în care Caroline Garcia o învinge astăzi pe Elina Svitolina, iar vineri Caroline Wozniacki va câștiga în fața franțuzoiacei și Svitolina o  învinge pe Halep, Simona ar fi la egalitate cu Svitolina și Garcia. Toate 3 vor avea câte o victorie și al doilea loc în grupă se va decide la procentajul seturilor câștigate.

Regulamentul specifică faptul că, în cazul în care trei jucătoare sunt la egalitate, primul criteriu de departajare e procentajul seturilor câștigate, iar al doilea procentajul game-urilor câștigate.

CLASAMENT ACTUAL GRUPA ROȘIE

1. Caroline Wozniacki 4-0
2. Simona Halep 2-2
3. Caroline Garcia 0-2
4. Elina Svitolina 0-2

În acest moment, Halep are 2-2 seturi câștigate în timp ce Wozniacki e aproape calificată cu 4-0.

Dacă Garcia câștigă cu 2-0 azi și pierde împotriva lui Wozniacki tot în două seturi, franțuzoaica ar avea 2-4 seturi câștigate. În aceste condiții, Simona Halep se califică în semifinale dacă va obține un set împotriva Elinei Svitolina.

În acest scenariu, Simona ar avea 3-4 raportul seturilor câștigate/pierdute și ar merge mai departe.

CLASAMENT POSIBIL GRUPA ROȘIE

1. Caroline Wozniacki 6-0
2. Simona Halep 3-4
3. Caroline Garcia 2-4
4. Elina Svitolina 2-5

A doua variantă de calificare este în cazul în care Garcia câștigă cu 2-1 împotriva Svitolinei. În acest scenariu, franțuzoaica poate pierde în fața lui Wozniacki și în 3 seturi, urmând să aibă 3-5 raportul seturilor câștigate/pierdute.

Simona Halep are de bifat același rezultat ca în scenariul precedent, adică să ia set cu ucraineanca Svitolina.

CLASAMENT POSIBIL GRUPA ROȘIE

1. Caroline Wozniacki 6-1
2. Simona Halep 3-4
3. Caroline Garcia 3-5
4. Elina Svitolina 2-5

 
Sursa: gsp.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*