SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ SHENZEN. Reacția Simonei Halep după primul turneu câștigat în 2018: „Acesta e visul meu”

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat turneul de la Shenzen, China, contra cehoaicei Katerina Siniakova, locul 47, scor 6-1, 2-6, 6-0, după un meci disputat într-o sală.

După meci, la festivitatea de premiere, Simona Halep a vorbit despre planurile pe care le are pentru anul acesta, spunând că visează la un turneu de Grand Slam.

„A fost o săptămână foarte bună pentru mine și am jucat destul de bine. A fost o finală grea, Siniakova a jucat foarte de bine. Am avut un joc bun, am încercat să dau totul ca să câștig și mă bucur că am luat primul trofeu din acest an.

Am fost puțin emoționată, dar am încercat să mă bucur de meci chiar dacă am jucat indoor. Nu e ușor, dar mi-am făcut treaba și sunt fericită că am reușit să câștig primul titlu al anului.

A fost o săptămână grozavă pentru mine, am jucat foarte bine. A fost dificil împotriva Siniakovei, ea a jucat foarte bine. A învins-o pe Sharapova, ceea ce înseamnă enorm. Cred că am reușit un meci mare azi, am dat totul pentru a câștiga.

Este un început excelent de an. Este minunat să începi cu un trofeu câștigat. Dar e prea mult să mă gândesc deja la câștigarea unui turneu de Grand Slam. Vreau să o iau turneu cu turneu. Cu siguranță o să dau tot ce am mai bun. Da, visul meu este să câștig un turneu de Grand Slam”, a spus Simona Halep la festivitatea de premiere.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*