SIMONA HALEP – BIANCA ANDREESCU // Cristian Tudor Popescu: „Zvăpăiata Andreescu trebuie să slăbească 2-3 kilograme”

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a învins-o pe Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) 3-6, 7-6(6), 6-3, în grupele Turneului Campioanelor

  • Simona Halep va juca miercuri, cu Elina Svitolina, de la 12:30.
  • În primul meci al grupei, Elina Svitolina a învins-o pe Karolina Pliskova, scor 7-6(12), 6-4. 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat meciul dintre cele două jucătoare și a criticat-o pe Bianca Andreescu, spunând că ar trebui să slăbească.

„A fost un meci fascinant datorită stilului diferit al celor două jucătoare. Bianca Andreescu are un stil complex și variat. Simona a venit cu raliuri, arma ei atomică, și cu capacitatea ei de a ține mingea în teren. A dat drumul la picioare, în special, în setul doi.

Simona, în primul set, a fost cam «rusty», cum spunea Cahill, cam ruginită, pentru că nu avea meciuri în ultima vreme. Apoi s-a dezmorțit în setul doi. A dat drumul la picioare și a început să-i trimită multe mingi înapoi zvăpăiatei și talentatei Bianca Andreescu. Meciul s-a jucat la sfârșitul setului doi, acolo unde a avut minge de meci Andreescu. Simona a gestionat excepțional acel moment,  din punct de vedere nervos. A fost foarte stăpână pe ea și am fost sigur ca setul trei îl va câștiga Simona

Bianca are 19 ani- 20 de ani. Nu poți să vii cu slăbiciuni fizice de felul ăsta, la vârsta asta. Poate că ar trebui să mai dea 2-3 kilograme jos. Andreescu a avut probleme la spate, dar asta nu o scuză în niciun fel. A fost o victorie a spiritului de luptă și a experienței superioare a Simonei”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Cum arată grupele

CLASAMENT GRUPA ROȘIE

Jucătoare Meciuri Seturi Puncte
1. Ashleigh Barty 1 2-1 1
2. Naomi Osaka 1 2-1 1
3. Belinda Bencic 1 1-2 0
4. Petra Kvitova 1 1-2 0

CLASAMENT GRUPA VIOLET

Jucătoare Meciuri Seturi Puncte
1. Elina Svitolina 1 2-0 1
2. Simona Halep 1 2-1 1
3. Bianca Andreescu 1 1-2 0
4. Karolina Pliskova 1 0-2 0

Sursa: gsp.ro

About admin