Seria Galaxy S7 va primi un model „active”, cu rezistenţă sporită la şocuri

Samsung a lansat anul trecut modelul Galaxy S6 active, pentru a completa gama de smarphone-uri high-end, cu un model rezistent la apă şi praf. Având în vedere că noul Galaxy S7 a primit deja certificare IP68, nu eram siguri că vom asista la apariţia unui S7 active. Se pare însă că Samsung nu renunţă la această serie de telefoane, Galaxy S7 active fiind deja listat într-o aplicaţie oficială Samsung.

Deşi nu a fost anunţat în mod oficial încă, este foarte posibil să asistăm la lansarea unui dispozitiv similar cu cel de anul trecut, cu hardware şi design actualizat. S7 active ar putea fi echipat cu o carcasă rezistentă la şocuri, cu material cauciucat pe laterale şi spate metalic, butoane fizice în partea de jos, cât şi capabilităţi de rezistenţă la apă îmbunătăţite.

business2

În acest moment, modelele Galaxy S7 şi S7 edge pot sta scufundate în apă la adâncime de un metru jumătate pentru 30 de minute. Informaţii neoficiale despre noul S7 active sugerează că acesta ar fi dezvoltat sub numele de cod „Poseidon”, după zeul grec al apelor, deci probabil că vom asista la un smartphone cu adevărat „subacvatic”. Având în vedere că S6 active a primit certificare MIL-STD-810G, un standard militar de rezistenţă, mai mult ca sigur că noul model va păstra tradiţia.

Având în vedere testele de anduranţă din ultimele câteva săptămâni, probabil că Samsung ar trebui să se orienteze mai degrabă către realizarea unui smartphone rezistent la lovituri.

Sursa: http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/seria-galaxy-s7-va-primi-un-model-active-cu-rezistenta-sporita-la-socuri-15162985/

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*