România U21 – Ucraina U21 3-0 | Revanșa lui Moruțan! ”Cei care nu au fost alături de mine m-au ambiționat!”

România U21 – Ucraina U21 3-0 | Tricolorii mici au obținut prima victorie din noua campanie de calificare. Jucătorii antrenați de Mirel Rădoi s-au impus prin golul lui Moruțan și dubla lui Petre. Această victorie în fața vecinilor noștrii este și ca o revanșă pentru fotbalistul FCSB.

Moruțan recunoaște că nu a fost prea încântat de ideea de a evolua tot la Ploiești, deoarece acest stadion nu-i trezea amintiri prea plăcute. Mijlocașul FCSB a avut și un mesaj pentru cei care l-au criticat după episodul de la U19.

Sunt foarte fericit că am marcat în seara asta, dar și mai fericit că echipa a câștigat. Vreau să le mulțumesc celor care m-au încurajat după episodul de la U19.

Celor care nu au fost alături de mine le transmit că m-au ambiționat. Când am auzit că jucăm la Ploiești nu am fost așa încântat, dar acum sunt foarte bucuros”, a declarat Moruțan la Pro X.

România U21 – Ucraina U21 3-0 | Moruțan aștepta revanșa

În martie 2018, pe când juca la România U19, Moruțan a înscris în meciul cu reprezentativa similară a Ucrainei, dar a fost eliminat imediat pentru că s-a bucurat scoțându-și tricoul. După acel moment, naționala noastră a primit două goluri și a ratat calificarea la Euro.

M-am bucurat că am căzut cu Ucraina și mi-am dorit toată săptămâna să joc. M-am poregătit foarte bine. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să le câștigăm”, a mai spus Moruțan.

Moruțan a dezvăluit ce le-a transmis Mirel Rădoi la finalul jocului.

Ne-a încurajat, ne-a felicitat și ne-a zis că dacă o să o ținem tot așa o să ajungem departe”, a încheiat jucătorul FCSB.

În acest moment, România se află pe locul trei, cu trei puncte obținute din două jocuri. Tricolorii mici au pierdut în primul meci, din această campanie de calificare, cu Danemarca, scor 1-2.

clasament

About admin