ROMÂNIA U21 – IRLANDA DE NORD U21 3-0 // Valentin Mihăilă a început să cânte în direct la TV + Dialog halucinant cu arbitrul în timpul meciului

Valentin Mihăilă (19 ani) a înscris primul lui gol pentru România U21 în victoria „tricolorilor” cu Irlanda de Nord U21, scor 3-0 (T. Băluță 48′, Mihăilă 59′, Ciobanu 66′), iar la finalul partidei a oferit declarații.

Fotbalistul Craiovei a fost foarte fericit după sfârșitul meciului din această seară de la Voluntari și a început să cânte în direct la TV, îndemnat fiind de sunetele auzite din vestiarul echipei antrenate de Mirel Rădoi: „România ale, România ale, hop, hop, hop!

„Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu primul meu gol la U21, am făcut un meci extraordinar toată echipa. Mai am mult de crescut și vreau să reușesc să înscriu cât mai multe goluri.

Mai este mult de jucat până la finalul acestei grupe. E bine că am reușit să legăm două victorii, chiar dacă în primul meci am pierdut”, a declarat Mihăilă la Pro X.

DIALOG HALUCINANT CU ARBITRUL

Mihăilă a comentat și faza din prelungirile primei reprize, când România U21 a cerut un penalty la duelul dintre Andrei Ciobanu și Alistair Mccann: „Am avut noroc și cu acel cartonaș roșu. La faza penalty-ului, arbitrul ne-a spus: «De ce mai vreți penalty dacă aveți un om în plus?»”.

„Mă bucur mult că am câștigat în această seară și că am marcat. Am avut familia și prietenii aproape. Ne dorim să jucăm la fel din primul până în ultimul minut, dar e bine că după pauză intrăm motivați pe teren”
Tudor Băluță, fotbalist Brighton

PROGRAMUL ROMÂNIEI U21

  • 14 noiembrie 2019: România – Finlanda
  • 19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România
  • 31 martie 2020: România – Danemarca
  • 4 septembrie 2020: Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020:Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Ucraina – România
  • 13 octombrie 2020: România – Malta

Sursa: gsp.ro

About admin