Reacţiile presei internaţionale după Simona Halep-Anett Kontaveit 6-1, 6-1. „Kontaveit a fost de partea greşită a ciocanului”

După meci, Simona Halep a spus cât este de fericită pentru această victorie! Joi, nu înainte de ora 06:30, Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza, în semifinale. Meciul va fi Live Text pe digisport.ro.

Reacţiile presei internaţionale după Simona Halep – Anett Kontaveit 6-1, 6-1

Presa internaţională a remarcat modul în care Simona a reuşit să ajungă până în ultimul act. Halep nu a pierdut niciun set în meciurile disputate până acum la Melbourne.

„Îmi aduc aminte cum am pierdut finala trecută la Australian Open m-a durut foarte tare. Cred că m-am enervat prea tare atunci. Acum am altă experiență, dovadă că am reușit să câștig cele două turnee de Grand Slam de până acum”, a spus Simona Halep la final.

Simona Halep a pus în scenă un show nemilos şi a învins-o pe Anett Kontaveit, ajungând în semifinale. Românca a câştigat repede primul set şi nu s-a uitat niciodată înapoi, a dominat raliurile şi a servit cu exactitate pentru a câştigat setul într-o jumătate de oră pe Rod Laver Arena.

Al doilea set a semănat şi mai mult cu o plimbare pentru jucătoarea de 28 de ani. A făcut un dublu break şi a câştigat dominant, o victorie în doar 53 de minute„, au scris cei de la Evening Standard.

Simona a acoperit fără efort fiecare centimetru al terenului și a adus un joc agresiv care a copleșit-o pe Kontaveit, Halep se află în a șaptea semifinală de Grand Slam ăn carieră. Românca a oferit un spectacol nemilos”, s-a scris pe siteul turneului de la Melbourne, aus.com.

 L’Equipe despre Halep: „Singura jucătoare de la turneu care nu a pierdut niciun set

Kontaveit, aflată la primul sfert de finală din carieră, a fost de partea greşită a ciocanului în sferturi. Halep a mişcat-o pe tot terenul şi a fost nemiloasă în a şti când să crească ritmul şi să termine punctele, încheind o superbă victorie cu al cincilea ei as”, au scris cei de la BBC.

Foarte robustă, Halep îşi urmează drumul ei. Românca, singura jucătoare care nu a pierdut vreun set, a dominat-o cu autoritate pe Kontaveit, obţinând biletul pentru semifinale. Jucătoarea estonă nu a găsit soluţii pentru a schimba ceva”, a scris L’Equipe.

Sursa: digisport.ro

About admin