Prima reacție a Simonei Halep, după ce a spulberat-o pe Lesia Tsurenko la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Roland Garrosdupă o victorie entuziasmantă cu Lesia Tsurenko6-2, 6-1. La final, campioana noastră a acordat primele declarații, chiar pe teren.

„Nu am simţit că am jucat cu o adversară accidentată. Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată. Mă bucur că sunt din nou în optimi. Mereu am în minte imaginea când am ridicat trofeul câștigatoarei pe acest teren”, a declarat Simona Halep, la finalul partidei cu Lesia Tsurenko.

Halep (27 ani), deţinătoarea trofeului la competiţia pariziană, şi-a asigurat un cec în valoare de 243.000 de euro şi 240 de puncte WTA în urma acestui succes. Românca a dominat cu autoritate întâlnirea şi s-a impus după o oră şi şase minute de joc, obţinând a opta sa victorie în tot atâtea meciuri cu Ţurenko (trei dintre ele în acest sezon).

Ucraineanca a acuzat unele probleme medicale în cursul setului al doilea, solicitând intervenţia unui fizioterapeut înainte de a putea relua jocul.

Reprezentanta ţării noastre, car a cucerit anul trecut primul său titlu de Grand Slam pe zgura de la Roland Garros, o va înfrunta în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre portoricana Monica Puig, campioana olimpică en titre, şi poloneza Iga Swiatek.

Simona Halep Roland Garros | Cu cine poate juca Halep optimi

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre Monica Puig din Puerto Rico, locul 59 WTA, şi poloneza de 18 ani Iga Swiatek, locul 104 WTA.

Simona Halep Roland Garros | Primele reacții ale francezilor, după victoria cu Lesia Tsurenko

„Povestea de dragoste continuă”, a fost primul mesaj al francezilor, după ce deținătoarea trofeului a mai făcut un meci mare pe zgura pariziană.

Sursa: digisport.ro

About admin