Porsche 718 Boxster

porsche  porsche1

Porsche va lansa noul 718 Boxster la Salonul Auto de la Geneva în luna martie, iar până atunci rămâne să de delectăm cu câteva imagini şi detalii tehnice puse la dispoziţie de site-ulAutocar.co.uk. Aşadar, Porsche 718 Boxster va avea şi un frate mai mare, ca să spunem aşa, varianta S. Modelul de bază va dispune de 300 CP obţinuţi de motorul 2,0 litri, iar versiunea S un motor de 2,5 litri care produc 350 CP. Ambele modele 718 vor avea o transmisie manuală cu şase trepte. 

În felul acesta noul Porsche 718 Boxster şi Boxster 718 S obţin mai mult decât nişte numere ataşate numelui, maşinile venind cu suspensii şi frâne noi şi înlocuind motoarele cu şase cilindri cu cele cu patru cilindri. 

În interior, panoul de instrumente şi configurarea sistemului de infotainment au fost revizuite, dar postul de conducere pare destul de familiar pentru oricine a fost intr-un Porsche modern. 

718 Boxster şi Boxster S vor fi disponibile pentru vânzare începând cu luna aprilie, preţurile fiind de aproximativ 56.000 de dolari pentru varianta standard, iar cea cu mai multe opţiuni va costa în jur de 68.400 de dolari. 

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/prezentari/porsche-718-boxster-un-roadster-de-poveste-galerie-foto-video-15002663

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*