Mercedes a scos pentru prima oara in teste noul S-Class. Uite cum arata viitorul automobil german de mare lux

  •  Mercedes a inceput dezvoltarea urmatorului S-Class
  •  Primul prototip a fost surprins de curand in teste
  •  Automobilul a iesit pe strazi complet camuflat

Dezvoltarea unei limuzine de lux este un proces de lunga durata, astfel ca Mercedes nu pierde deloc vremea: compania germana s-a apucat inca de pe acum de proiectarea urmatoarei generatii a modelului S-Class.

Lansat pe piata in cursul anului 2013, actualul S-Class se afla abia la jumatatea carierei sale. Cum dezvoltarea unui astfel de automobile nu se face insa de pe o zi pe alta, Mercedes a inceput deja munca la generatie urmatoare.

Viitorul concurent al modelelor Audi A8 si BMW Seria 7 a fost surprins saptamana aceasta pentru prima oara in teste, complet camuflat. Se spune inca noua limuzina de lux din Stuttgart va avea un design ceva mai agresiv ca pana acum.

De altfel, daca aruncam o privire asupra proaspat lansatelor A-Class si CLS, nu este deloc greu sa vedem cum va evolua gama Mercedes in anii care vor urma. Ramane acum de vazut si cum vor influenta automobilele cu pricina noul S.

Totodata, de vazut ramane si ce decizii va lua compania germana cu privire la gama de motorizari a viitoarei sale limuzine. La acest moment nu putem decat presupune ca vor fi oferite diverse unitati turbo pe benzina si motorina.

Asemeni generatiei actuale, noul S-Class ar putea fi insotit pe campul de lupta si de versiuni hibride. In plus, exista mari sanse ca viitorul concurent al modelelor Audi A8 si BMW Seria 7 sa primeasca inclusiv variante electrice.

Pe partea de tehnologie, limuzina de lux a celor de la Mercedes s-ar putea imbogati cu cateva sisteme proaspete de siguranta activa. Sunt zvonuri si informatii neoficiale care dau ca sigura aparitia in peisaj a rularii autonome de nivel trei.

Mai multe detalii cu privire la noul S vom afla pe parcurs, pe masura ce procesul de dezvoltare va avansa. Pana atunci, iata cum arata primul prototip al viitorului concurent din Stuttgart pentru modelele Audi A8 si BMW Seria 7.

 
Sursa: 4tuning.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*