„Suntem aceeași generație, am jucat de foarte multe ori, nici nu mai știu, îmi aduc aminte de selecții, îmi aduc aminte când am jucat chiar în Mamaia, cred că o finală, un turneu ITF, la clubul Idu. Au fost multe meciuri, am amintiri frumoase”, a declarat Irina Begu în cadrul unei videoconferințe.

„Mental este dificil să joci cu cineva din aceeași țară, dar atunci când intru pe teren totul se schimbă. Cu Irina e mai dificil pentru că suntem prietene, este o persoană deosebită. Sper să facem un meci frumos, ca de fiecare dată”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.

Va fi prima întâlnire la un turneu de Grand Slam între Halep și Begu, după ce în trecut s-au mai văzut pe teren de șapte ori, iar fostul lider mondial s-a impus de fiecare dată. Cea mai recentă a fost pe zgura de la Praga, când Halep a învins cu 7-6 (3), 6-3 în semifinale.

 Pare un turneu diferit față de cel pe care eram obișnuită să-l joc aici, la Roland Garros, însă acestea sunt condițiile, trebuie să ne adaptăm și încercăm să mergem mai departe. Am avut un meci greu în primul tur, Teichmann e o jucătoare dificilă, de zgură. Cred că a fost un tenis foarte bun, un nivel ridicat și mă bucur că am reușit să câștig
– Irina Begu

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep – Sara Sorribes Tormo

Sursa: gsp.ro