Irina Begu, calificare în turul II la Hobart » Ana Bogdan, eliminată după un set 2 de coșmar

Irina Begu, locul 76 WTA, s-a calificat în turul II de la Hobart, după ce a trecut de Heather Watson, locul 93 WTA, scor 6-1, 6-4. Ana Bogdan, locul 81 WTA, a pierdut cu tunisianca Ons Jabeur, locul 58 WTA, scor 6-7, 2-6.

FINAL // IRINA BEGU – HEATHER WATSON 6-1, 6-4

Irina Begu, locul 76 WTA, a câștigat categoric primul meci din acest sezon, 6-1, 6-4 cu Heather Watson, locul 93 WTA. 

Begu a pierdut primul game al meciului, în cara a servit, dar și-a îmbunătățit jocul și le-a câștigat pe următoarele 6.

Setul doi a fost mult mai echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4, când Irina Begu a făcut singurul break al setului. Ulterior, Begu a servit foarte bine și a câștigat game-ul și meciul.

„A fost un început  bun de meci, am jucat bine. E important să câștigi primul meci al anului. Am lucrat mult la serviciu înainte de acest sezon. Azi am servit foarte bine. Am început bine sezonul”, a declarat Begu după meci.

Irina Begu va juca în runda următoare cu învingătoarea partidei dintre Anna Blinkova, locul 96, și Shuai Zhang, locul 40.

FINAL // ANA BOGDAN – ONS JABEUR 6-7, 2-6

Ana Bogdan, locul 81 WTA, a pierdut cu tunisianca Ons Jabeur, locul 58 WTA, scor 6-7, 2-6. 

Primul set a fost unul extrem de echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap, făcând câte două break-uri. Setul a ajuns în tie-break, după ce Jabeur a avut 3 mingi de set. Tie-break-ul a fost extrem de încins, Jabeur câștigând cu 10-8.

În setul doi, Jabeur a dominat și a jucat mai bine. Tunisianca a avut 4-0, scor la care Bogdan a câștigat două game-uri. Românca nu a avut puterea de a egala. Tunisianca a câștigat setul cu 6-2 și s-a calificat în runda următoare. 

Sursa: gsp.ro

About admin