Halep s-a calificat lejer în semifinale, dar și-a pierdut din nou cumpătul. Ce i-a strigat antrenorului

Simona Halep s-a calificat fără emoții în semifinalele turneului WTA de la Praga, după ce a trecut de poloneza Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0.

Românca a avut nevoie de doar o oră pentru a trece de ocupanta locului 174 WTA, însă, cu toate acestea, nu a fost mulțumită pe deplin de jocul său.

Simona Halep, nemulțumită de serviciu: „Câte mai dau până la sfârșitul meciului?”

Simona a avut unele dificultăți la serviciu, iar în setul al doilea, când conducea cu 6-2, 1-0, a comis o nouă dublă greșeală, a patra a jocului.

Imediat, constănțeanca, vizibil deranjată, s-a întors către antrenorul Artemon Apostu-Efremov și i-a adresat o întrebare retorică: „Câte mai dau până la sfârșitul meciului?”.

De la acel moment, Simona nu a mai comis nicio dublă greșeală și s-a impus categoric, scor 6-2, 6-0.

Simona Halep s-a calificat în semifinale la WTA Praga

Românca a cedat doar două game-uri și s-a impus la capătul unui joc care a durat o oră. Spre deosebire de precedentele două jocuri de la Praga, Halep și-a dominat clar adversara și nu a mai fost nevoie de set decisiv.

În semifinale, Simona Halep se va duela cu învingătoarea din partida Irina Begu (82 WTA) – Sara Sorribes Tormo (84 WTA). În celălalt penultim act se vor întâlni Elise Mertens (23 WTA) și Kristyna Pliskova (69 WTA)

Sursa: digisport.ro

About admin