Halep le-a mulţumit fanilor după prima victorie din 2018: „Mă bucur de tenis”

Simona Halep a început noul an cu o victorie categorică, 6-4, 6-1 contra americancei Nicole Gibbs în primul tur de la Shenzhen, şi speră să câştige pentru a doua oară în carieră turneul din China.

Aş vrea să mulţumesc tuturor fanilor care au venit azi, e frumos să joc aici, am câştigat deja un titlu la Shenzhen. E prima victorie din noul an, de când sunt lider mondial, sunt bucuroasă şi mă bucur de tenis. Chiar dacă anul trecut nu am jucat atât de bine, îi aştept pe fani să mă susţină în continuare, sper să câştig mai multe jocuri aici, vă aştept şi la jocurile viitoare până la finală„, a fost prima reacţie a liderului mondial după succesul contra lui Gibbs.

Halep şi-a asigurat un cec de 7.238 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Liderul mondial va juca în optimile turneului din China, dotat cu premii totale de 626.750 de dolari, contra chinezoaicei Ying-Ying DuanPartida va avea loc miercuri, 3 ianuarie, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Simona Halep este calificată şi în sferturile de finală ale probei de dublu. Halep şi Irina Begu vor juca pentru un loc în semifinale contra compatrioatelor Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*