Gala Finala Miss Brasov 2017

Asociatia Miss Brasov alaturi de organizatorul oficial al celei de-a treia editii, AlexaEvent, va asteapta la o seara de spectacol, frumusete, inteligenta concurs.
Pregatim momente artistice surpriza, fete frumoase, premii pe masura si o seara de neuitat!
Biletele s-au pus in vanzare deja, le puteti gasi la Sala Patria. Costul unui bilet fiind doar de 15 lei!

SALA PATRIA, 2 IUNIE, ORELE 18.00-20.00
COST BILET 15 LEI

Spectacolul va fi prezentat de bine cunoscuta Mihaela Tatu – Realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani. Am reprezentat un brand de post care a fost driver de canal timp de 6 ani. Sunt trainer certificat ANC in Tehnica si Arta livrarii discursului. Sunt trainer certificat persolog dupa modelul DISC. Voice Over la BTI Oradea. Speaker motivational. Moderator permanent la Business Days. Membru Toastmasters Oradea si Iasi.
„Sunt Mihaela Tatu si cu toate ca multi imi spun „Uite-o pe De 3xfemeie”, numele meu ramane Mihaela Tatu. Statutul meu in aceasta lume este de OM, dupa cum imi spunea tatal meu sa nu uit vreodata sa fiu, indiferent de situatie. Si tot tata mi-a mai bagat ceva in cap. Sa nu uit, sa ma straduiesc sa fiu foarte buna, orice voi alege sa fac in viata.”

Vrei sa iti rezervam un bilet pana ajungi la Sala Patria sa il ridici si platest? Poti completa formularul de rezervare ce este valabil 24 de ore!! Dupa cele 24 de ore, biletul rezervat va fi pus in vanzare!

PROGRAM AGENŢIA DE BILETE:
Luni şi miercuri între orele 12 – 15;
Marţi şi joi între orele 16 – 18.

Momente artistice:
Trupa UNDA – 5 baieti si o fata talentata este cheia unei trupe reusite. Artistii isi scriu singuri piesele si prefera sa cante melodii proprii. Abordeaza diferite stiluri muzicale: funk rock, pop rock, jazz, bossa-nova, reggae. Muzica trupei UNDA este una pozitiva, fascinanta, si foarte energetica.
Cvartet Impressione – muzica rafinata, transmisa cu dragoste de 4 fete talentate si frumoase.
Andrei Coman (ANDY-C) este interpret de muzica pop-dance, student la Facultatea de Comunicare si Sociologie din Brasov, absolvent al Scolii Populare de Arte “Tiberiu Brediceanu” (Canto muzica-usoara). A participat la numeroase festivaluri nationale si internationale de muzica unde a obtinut peste 50 de premii si distinctii. Este vicepresedinte al Organizatiei Internationale “Artist pentru Arta”, director artistic al Festivalului National Muzical “Lira” (Maramures), director artistic al complexului eveniment cultural “Gala Institutiilor de Arte” (Brasov), imbinand armonios capacitatile muzicale cu ideile organizatorice.
Pro Dance Studio – vor oferi in cadrul spectacolului momente aparte de dans contemporan si nu numai. Ne vor energiza si ne vor fascina cu profesionalismul si pasiunea de care dau dovada…prin dans!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*