FizioActiv

Despre
Cu ajutorul unui masaj, se pot explora multiple beneficii pentru sanatate. 

Cand spui masaj, te gandesti automat la relaxare,insa aceasta terapie aduce si beneficii organismului : imunitate, tensiune, tonus muscular si circulatia sanguina.

Masajul medical ca metoda terapeutica, cuprinde manevre aplicate si executate manual asupra corpului cu efecte locale si generale. Tehnica si metoda de masaj aleasa variaza in functie de efectul terapeutic urmarit dar si de structura si forma tesuturilor pe care dorim sa le masam. Se poate aplica un masaj medical partial, regional sau general dar si metode de drenaj limfatic manual.

Masajul terapeutic este o solutie alternativa indicata in multe probleme de sanatate. Inainte de a se recurge la aceasta terapie, specialistii au in vedere tipul afectiunii si ceea ce se doreste sa se obtina in urma efectuarii sedintelor de masaj: efecte benefice pe termen scurt  sau pe termen lung, ca terapie adjuvanta, folosita in asociere cu alte proceduri terapeutice (kinetoterapie, fizioterapie, acupunctura sau reflexoterapie).

In ce cazuri este recomandat masajul medical ?

  • Afectiuni ale coloanei: cifoza, scolioza, lordoza, lombalgia, hernia de disc, discopatia, lombosciatica;
  • Intinderi, contracturi, inflamatii articulare si musculare;
  • Diverse dureri (de spate, de maini si picioare, de la nivelul articulatiei soldului);
  • Afectiuni reumatismale: spondiloza, gonartroza, coxartroza;
  • Tulburari ale circulatiei sangvine la nivelul mainilor si picioarelor.

Acum avem si la Brasov un astfel de cabinet, care ofera servicii de terapie manuala, manipulare articulară, elongații vertebrale si terapie fasciala.

“Am absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică si Sport din cadrul Universității Transilvania Brasov și pentru desăvârșirea mea ca sportiv am plecat în urma cu 10 ani în Germania. După 2 ani drumurile m-au dus spre Austria unde am învățat oamenii sa-și recapete și să-și mențină starea de sănătate. Am absolvit școala de maseur medicinal din Graz după care au urmat alte specializări în Viena și Germania în care mi-am însușit si mi-am desăvârșit cunoștințele și abilitățile de a aplica tehnici de terapie manuală. M-am întors acasă hotărât să aplic tot ce am învățat și am experimentat in importante centre de recuperare din Austria. 

Pacienții mei vor avea ocazia sa simtă beneficiile unor metode tradiționale chineze sau să cunoască efectul folosirii tehnicilor de vârf aplicate în cabinetele din occident privind masajul pe coloana, drenajul limfatic, elongații, reflexoterapie și multe altele. 

Ședințele vor fi programate în prealabil, se va respecta programarea și tratamentul va începe după o evaluare prealabilă a stării d-voastră de sănătate. 

Vă aștept la cabinet cu analize, radiografii sau rezultate RMN pentru întocmirea unei fișe personale.” declara maseurul medicinal Bobit Ioan.

Specific : Masaj medicinal
Adresa: Str Avram Iancu Nr 76, Brasov
Telefon: 0724903898
Program:
Luni-Vineri: 08:00-18:00
Mail: contact@fizioactiv.ro
Site: www.fizioactiv.ro
Facebook: Fizioactiv by Bobit

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*