Prestația slabă a elevilor lui Cosmin Contra a fost subliniată și de presa din Spania. Ziariștii de la As au făcut cronica partidei și au remarcat jocul modest al „tricolorilor”.

„România a suferit pentru a învinge Feroe. Până la golul lui Pușcaș, România a fost ridicolă și se îndrepta către abis, după un joc horror în fața celui mai slab adversar din grupa F. Ianis Hagi și George Pușcaș au fost cei mai insistenți jucători români, dar nici ei nu au pus în mare pericol poarta lui Gunnar Nielsen.

Fără idei, fără profunzime, cu multe baloane aruncate la întâmplare și fără răbdare, România a ajuns la poarta adversă doar de trei ori în prima repriză. Românii au intrat la pauză cu ideea de a evita un eșec antologic în fața unui rival inferior.

Miracolul a venit de la Pușcaș, care a profitat de pasa lui Stanciu și a terminat cu rezistența celor de la Feroe. Echipa lui Lars Olsen a încercat să egaleze și a împins toate liniile, astfel, celelalte două goluri ale României erau previzibile, feroezii lăsând spații mari de care românii au profitat. România e încă vie”, a scris As.

Clasament

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Sursa: gsp.ro