FCSB are nevoie de mare noroc la tragerea la sorţi. Lista cu posibilii adversari. INCREDIBIL: Vicecampioana a fost la un pas să fie cap de serie

UPDATE: FCSB a fost la un pas să fie cap de serie în play-off-ul Ligii Campionilor. Pentru ca acest scenariu să se îndeplinească, vicecampioana României avea nevoie ca Dinamo Kiev, Ajax şi ŢSKA Moscova să fie eliminate în turul III al competiţiei. Primele două au fost eliminate de Young Boys Berna, respectiv Nice, nu însă şi ŢSKA Moscova, care a trecut cu 3-0 la general de AEK Atena. Echipa din Rusia a urcat în urna capilor de serie, în timp ce FCSB este prima sub linie.

Lista finală cu echipele pe care FCSB le poate întâlni:

  • FC Sevilla
  • Napoli
  • ŢSKA Moscova
  • Sporting Lisabona
  • Liverpool

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din play-off are loc vineri, de la ora 13:00. Cele două manşe vor avea loc pe 15/16 şi 22/23 august.


FCSB a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor după o victorie fenomenală în returul cu Viktoria Plzen, scor 4-1. În tur, a fost 2-2. Însă pe vicecampioana României o aşteaptă o listă cu adversari foarte dificili.

FCSB este singura echipă din România care merge în play-off-ul Ligii Campionilor după ce Viitorul a fost eliminată de APOEL Nicosia (5-1 la general). Însă vicecampioana României are nevoie din nou de mult noroc. FCSB poate întâlni una dintre echipele: FC Sevilla, Napoli, ŢSKA Moscova, Sporting Lisabona sau Liverpool.

În cazul în care nu reuşeşte să treacă de play-off-ul Ligii Campionilor, FCSB are un loc garantat în grupele Europa League.

Sursa: prosport.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*