Enjoy Fitness

Despre:

Enjoy Fitness dispune de aparatură de ultimă generație, de la cei mai importanți producători de echipamente sportive din lume.

Se numără printre puținele săli din Brașov care beneficiază de serviciile unor instructori certificați, atât pe plan național cat și internațional, în domeniul fitness, aerobic, kangoo jumps, zumba.

Sala de fitness este dispusă pe 3 nivele după cum urmează:
• La subsol este zona bodybuilding (gantere, haltere, bănci, scripeți, etc.), aparatură marca HOIST USA. Zona mai cuprinde vestiarul, sauna și dușurile destinate bărbaților.
• La parter este zona aparatelor multifuncționale (aparate destinate antrenării individuale a grupelor de mușchi: piept, spate, umeri, picioare, abdomen și altele), aparatură marca PRECOR USA. Tot aici regăsim recepția și zona de relaxare, unde puteți servi băuturi naturale, fresh-uri, energizante, cât și shake-uri nutritive.
• La etaj este zona cardio (benzi de alergare, biciclete, step-ere și eliptice) și sala de aerobic. De asemenea la etaj se mai află vestiarul sauna și dușurile destinate femeilor.

Sala dispune de aproximativ 60 locuri de parcare (în fața sălii și pe lateral).

Specific: Sala de sport

Adresa: Strada Colonia Metrom 2, Brașov

Telefon : 0368 457 404

Program: Luni-Vineri: 08:00-22:00

             Sambata: 09:00-16:00

             Duminica :  Inchis

Site: www.enjoyfitness.ro

Facebook:  https://www.facebook.com/enjoyfitnessbrasov/

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*