EK Instal Termoservice

Compania EK INSTAL TERMOSERVICE  autorizata  ANRE, autorizatie tip EDI nr.15400, este activa in toate judetele din tara, iar acum si in judetul Brasov si vine in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea OFERTA pentru servicii profesionale de verificare/revizie a instalatiei de utilizare gaze naturale:

 

Pachetul  Standard Full  include :

  • Verificarea instalatiei de utilizare (se efectueaza o data la maximum 2 ani ). Tariful este de 38 lei (TVA INCLUS)/ punct de ardere (aragaz, centrala termica, convector, soba, etc.).
  • Revizia instalatiei de utilizare (se efectueaza o data la maximum 10 ani). Tariful este de 58 lei (TVA INCLUS)/ punct de ardere.
  • Remedierea cu titlu GRATUIT a eventualelor defectiuni sau pierderi minore de gaze si inlocuirea racordului flexibil de la aragaz sau centrala.
  • Verificare Centrala Termica (ISCIR) 140 lei si 120 lei pentru pensionari.(TVA INCLUS)
  • Montare detectoare de gaz 500 lei.(TVA INCLUS)
  • Reconstituirea documentatiei/proiectului ce sta la baza executiei instalatiei de utilizare ( in cazul in care consumatorul nu detine proiectul din diverse motive: pierdut, furat, etc.) 200 lei(TVA INCLUS).

Documentele intocmite cu ocazia verificarii sau reviziei se depun de catre noi cu numar de inregistrare si sunt luate in evidenta de operatorul sistemului de distributie de gaze naturale.

 

Plata serviciilor prestate se face in momentul efectuarii verificarii/reviziei.

SPUNE NU IMPROVIZATIILOR!

Pentru programari si informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0745-605.109/ 0736-323.439, la adresa de email: ekinstalbrasov@gmail.com sau la sediul nostru din Brasov, strada Egretei nr.16, bloc 14, ap.2.

 

Pentru instalatiile de gaze apelati doar la specialisti autorizati.

Va multumim pentru atentia acordata!

Cu respect, EK INSTAL TERMOSERVICE

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*