Ce urmează pentru România, după eșecul dramatic contra Rusiei, din Fed Cup

România – Rusia 2-3. România a fost la un pas de calificarea în turneul final al Grupei Mondiale din Fed Cup, însă va fi nevoită să joace pe 17 și 18 aprilie un meci decisiv pentru a rămâne în prima divizie a competiției.

Alături de echipa noastră vor fi prezente la baraj celelalte echipe învinse în acest final de săptămână în calificări, Letonia, Olanda, Brazilia, Japonia, Canada, Kazahstan, Marea Britanie și cele care vor promova în Grupa 1, cele trei zone geografice.

Din Europa/Africa vor fi prezente Ucraina și Italia (grupa A), respectiv Serbia și Polonia (grupa B), care s-au calificat în urma play-off-urilor disputate la Tallinn.

România, la al doilea sezon consecutiv în Grupa Mondială a Fed Cup

Din zona Americilor vor urca în play-off învingătoarele din confruntările Paraguay-Mexic și Argentina-Columbia, iar în Asia va fi o singură grupă, cu șase participante, din care primele două clasate se vor califica la play-off-ul din aprilie.

România a jucat în ultimii doi ani în Grupa Mondială a Fed Cup. Anul trecut a fost la un pas de finală – a pierdut dramatic în penultimul act, contra Franței.

Sursa: digisport.ro

About admin