Calificată în sferturi la Madrid Open, Simona Halep le ia la rând: Își întâlnește adversara care a spus că se roagă să nu se mai întâlnească în circuit

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi favorită 6, va fi adversara liderului mondial Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, competiţie la care în turul trei românca a întâlnit-o pe sora Karolinei, Kristyna Pliskova.

Karolina Pliskova a învins-o în turul trei pe americanca Sloane Stephens, locul 9 WTA, scor 6-2, 6-3, într-o oră şi patru minute.

Halep a trecut în optimi de Kristyna Pliskova, locul 94 WTA, scor 6-1, 6-4, scrie news.ro.

Simona Halep are un bilanţ de nouă victorii în zece întâlniri în faţa surorilor Karolina şi Kristyna Pliskova, aproape toate în două seturi. Cu Karolina, Halep s-a întâlnit până în prezent de şapte ori, scorul general fiind 6-1 pentru româncă. Ultima dată, cele două au jucat una împotriva celeilalte în sferturi la ediţia din acest an a Australian Open, scor 6-3, 6-2 pentru Halep.

Pliskova a încercat, atunci, să explice şi motivele pentru care aproape mereu e învinsă în faţa Simonei. „Cu Kerber şi Wozniacki mă simt mai bine, pentru că le simt jocul, iuţesc ritmul şi pot obţine puncte. Cu Simona nu-i aşa, cu Halep mă simt cel mai puţin confortabil. Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare“, a afirmat sportiva de 25 de ani.

Sursa: stiripesurse.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*