Brasov, oras de poveste!

Luminitele din Brasov s-au aprins pe data de 1 decembrie, dupa ce s-a sarbatorit ziua tarii noastre- a Romaniei!
Pe chipurile tuturor au rasarit zambete, odata cu aprinderea tuturor decoratiunilor bine puse la punct, pregatite cu grija si multa atentie de catre Primaria Municipiului Brasov.

In anii precedenti, Targul de Craciun din Brasov isi facea inaugurarea in data de 6 decembrie, de Mos Nicolae, dar de anul trecut s-a luat decizia de a se deschide mai repede cu 5 zile.

Targul de anul acesta va fi deschis pana in data de 1 ianuarie 2020, cu un program de luni pana duminica intre orele 10:00-22:00.

Conform unor recenzii facute, targul din Brasov se afla pe locul 5 din tara in acest an!
Cu toate acestea, atat locatarii orasului, cat si turistii sunt foarte multumiti de
atmosfera calduroasa a sarbatorilor de iarna si de pregatirile din tot Brasovul, care fac oamenii sa simta Craciunul pe deplin!
Casute cu “licori”, casute cu mancaruri traditionale, casute cu dulciuri si casute cu decoratiuni-completeaza decorul din  Piata Sfatului. Numai denumirile acestora indeamna omul sa se simta binevenit; urmand apoi bunataturile pe care comerciantii politicosi si simpatici le vand oamenilor.
Chiar si faptul ca unele casute sunt deschise dupa ora 22:00, cand practic programul se incheie, ii motiveaza pe locuitorii Brasovului sa se mandreasca cu targul din orasul lor.

Brasovenii sustin ca anul acesta, fata de ceilalti ani, Targul de Craciun ofera mai multe casute de cumparaturi, mai multe sentimente placute,  mai multa stabilitate si beneficiaza de comercianti mult mai veseli si mai prietenosi, dar si de mai multe aprecieri!

 

 

 

 

 

 

Catalina Dorina
Editor Promo One

About Marketing Promo One