Bilete de avion cu numai 2 euro către cele mai căutate destinații ale momentului.

Sezonul vacanţelor este la ȋnceput şi după un 2020 dificil din punct de vedere al călătoriilor ȋn general, apetitul pentru vacanţe ȋn rândul românilor este ȋntr-o continuă creştere, alimentat de deschiderea tot mai multor destinaţii căutate de turiştii din ţara noastră. Acest fapt determină companiile aeriene, şi ele puternic impactate de criza pandemică, să ȋşi reconsidere rutele şi strategiile comerciale pentru acest sezon.

Cea mai nouă companie aeriană din România – Animawings, vine cu o ofertă de nerefuzat pentru cursele sale din acest sezon, către cele mai iubite destinaţii de vacanţă ale turiştilor români: bilete de avion către Grecia și Turcia de la* 2 euro, (*preț pe sens, de persoană, taxe obligatorii incluse). Biletele sunt deja disponibile spre vânzare pe platforma online a companiei, pentru date de călătorie disponibile până la final de octombrie. Este o super promoție unică în România în momentul de față.

Pasagerii pot călători la acest preț din:

 București către Antalya, Corfu sau Zakynthos
 Baia Mare către Antalya
 Craiova către Antalya
 Oradea către Antalya
 Sibiu către Antalya
 Târgu Mureș către Antalya

De asemenea, biletele sunt disponibile la aceste tarife imbatabile atât ȋn agențiile de turism din ţară cât şi prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din SE Europei şi acționar ȋn cadrul Animawings.

„La început de vară, acum când majoritatea țărilor se deschid pentru turism, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să se bucure de vacanță, după acest an atât de provocator pentru noi toţi. Animawings deschide sezonul de vară cu numeroase oferte, bilete de avion de la* 2 euro pentru Grecia și Turcia dar și călătorii gratuite pentru copii**, pe oricare dintre zborurile companiei, clienții putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia. Ȋn plus, plecările sunt disponibile de pe cele mai importante aeroporturi ale României.”, a declarat Tudor Constantinescu, Chief Commercial Office ȋn cadrul Animawings.

sursa:voceabanilor

About Marketing Promo One