AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep dezvăluie momentele teribile prin care a trecut înainte de meciul cu Naomi Osaka: „Nu am dormit toată noaptea din cauza durerilor”

Simona Halep, locul 1 WTA, a ajuns în sferturi la Australian Open după ce a trecut de Naomi Osaka, locul 72 WTA, scor 6-3, 6-2.

La conferința de presă de după meci, Simona Halep a dezvăluit că a avut mari probleme în noaptea de dinaintea meciului și că nu s-a putut odihni din cauza durerilor. Liderul WTA a vorbit și despre accidentarea la gleznă, suferită în turul I.

„Da, a fost mult mai bine că meciul a fost mai scurt. Sunt foarte fericită că mi-am găsit ritmul. Nu e ușor să faci asta când ești foarte obosit. Prima zi după meci a fost totul bine. Noaptea trecută a fost foarte greu. Nu am putut dormi. Am avut dureri peste tot. Am reușit să dorm două ore înainte de meci și m-am simțit bine. Am fost proaspătă.

Glezna încă este inflamată. Dar nu mă mai gândesc la asta. Am văzut că pot câștiga meciurile așa și mă simt mai bine. Alerg foarte mult și poate că m-am obișnuit cu durerea. Nu mă mai gândesc așa mult la ce se poate întâmpla. Dar durerea este acolo, o simt. Dar o pot controla„, a declarat Halep la conferința de presă.

Sursa: gsp.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*