Aspark va prezenta „Owl” la Salonul Auto de la Frankfurt

În Japonia, există o companie numită Aspark. Această companie intenționează să dezvăluie ceva la Salonul Auto de la Frankfurt: un supercar electric capabil să zdrobească aproape orice în lume.
Se numește Aspark ‘Owl’ (nu întrebați, pentru că noi cu adevărat nu știm), și ni se promite „putere de accelerare copleșitoare”. Este, pe scurt, o masina construita cu sarcina simplă de a fi cel mai rapid accelerator electric supercar construit vreodată.
Ținta este de 0-62 km / h în mai puțin de două secunde. Da, două secunde. Pentru a vă oferi un anumit context, probabil că nu aveți nevoie, Tesla Model S P100D gestionează 0-62 km / h în doar două secunde. Nu există informații cu privire la modul în care Aspark intenționează să furnizeze această „putere de accelerare copleșitoare”, dar, dacă se materializează, se așteaptă ceva bombastic. Multe motoare electrice. Putere mare a bateriei. Greutate foarte scăzută.
Pentru a asista la acea notă finală, Aspark spune ca Owl are o carcasă din fibră de carbon complet și roți de forjat de magneziu și se află la mai puțin de un metru inaltime – cam la aceeasi inaltime ca o masina de Formula 1. Vom primi detalii complete – posibil, poate, cine știe cu adevărat? – la show-ul de săptămâna viitoare. Se pare cel puțin plauzibil – toate corpurile uriașe, laterale, amenințătoare și curbele obligatorii ale supercarurilor.
Un cuvânt liniștit pentru Aspark,” mind „: anul trecut, studenții de la ETH Zurich și Universitatea din Lucerna au construit un cartuș electric – cu suport din partea BMW Group – numit „Grimsel”. Grimsel a reușit să meargă de la 0 la 62 km / h în 1.513. Doar ca sa știți.
Sursa: TopGear

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*