Anunţul făcut de Negoiţă: „Dinamo nu mai poate juca în ‘Ştefan cel Mare’!” Ce urmează din sezonul viitor

Dinamo a câştigat finala Cupei Ligii cu ACS Poli Timişoara, scor 2-0. Acesta este primul trofeu pentru echipa bucureşteană după o pauză de cinci ani.

Cosmin Contra este la primul trofeu pe banca lui Dinamo, trofeu câştigat după ce a preluat echipa în luna februarie a acestui an. Tot primul trofeu este şi pentru Ionuţ Negoiţă din postura de finanţator al echipei din „Ştefan cel Mare”. La finalul confruntării cu bănăţenii, Negoiţă a precizat că este fericit pentru această performanţă şi anunţă că din sezonul următor Dinamo îşi propune mai mult decât o clasare pe locul 3 în campionat.

„Mă bucur foarte mult de acest trofeu, e primul pentru mine de când sunt la Dinamo. Sper să vină şi altele în perioada următoare. Pentru la anul vrem mai mult de locul trei. Urmează să facem o echipă mai bună, astfel încât să tragem la titlu”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru DigiSport.

Dinamo a jucat finala Cupei Ligii pe Arena Naţională şi este posibil ca toate meciurile echipei din sezonul următor să se dispute pe acest stadion. Negoiţă a declarat că dinamoviştii nu mai pot juca pe stadionul din „Ştefan cel Mare” din pricina condiţiilor de acolo: „Dinamo nu mai poate juca în Ştefan cel Mare, acel loc arată foarte rău”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*