ALASHKERT – FCSB 0-3 // Gigi Becali l-a făcut praf pe Dennis Man, îl critică pe Andone și a numit remarcatul din Armenia

FCSB a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Alashkert din turul II preliminar al Europa League, 3-0, dar Gigi Becali l-a luat la ochi pe Dennis Man (20 de ani). Patronul îl laudă în schimb pe Răzvan Oaidă (21 de ani).

Înlocuit în minutul 77 de către Bogdan Andone cu Diogo Salomao, Dennis Man l-a supărat pe patronul FCSB-ului.

Eu pe Man o să îl întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. Îl voi suna pe tatăl lui să îl întreb dacă băiatul mai vrea să facă fotbal”, a spus Becali, la TV Digi Sport.

Returul se joacă joi, 1 august, de la ora 21:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Câștigătoarea dublei manșe dintre FCSB și Alashkert joacă mai departe cu învingătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy (Kazahstan).

BECALI, NEMULȚUMIT DE JOC

„Nu mă interesează ce fac alte echipe. Eu vreau ca prima repriză să fie ca a doua de azi. Să am 3-0 la pauză și să mă distrez după. Astăzi m-a deranjat. Se putea întâmpla orice!

Eu vreau să cred că e din cauza oboselii. Au venit de la o lungă deplasare cu Sepsi, au ajuns noaptea acasă, pe urmă au stat și pe aeroport. Mi-a zis MM că sunt obosiți. Alashkert e o echipă slabă. Nu trebuie să intri cu 0-0 la pauză”, a spus Becali la Pro X.

OAIDĂ, REMARCATUL PATRONULUI

Răzvan Oaidă, mijlocașul adus de la Botoșani, a intrat la pauză în locul lui Ioan Hora.

„Am văzut și ceva bun astăzi. Am câștigat un jucător, pe Oaidă, care nu are cum să mai lipsească din echipă. E tehnic, agresiv, e un inter mai bun decât Florin Tănase”, a spus Becali.

Sursa: gsp.ro

About admin